Marilyn Monroe Jurk

Marilyn Monroe Jurk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marilyn Monroe Jurk.

  • 1 dag : € 21,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij op je feestje of evenement schitteren als de iconische Marilyn Monroe? Bij de Partyspecialist kun je de echte Marilyn Monroe jurk huren! Dit is dé jurk die Marilyn Monroe droeg in de film 'The Seven Year Itch'. Met deze prachtige witte jurk zul je zeker indruk maken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Wil jij graag als Marilyn Monroe op een feestje verschijnen?

De Marilyn Monroe jurk is een nauwsluitende halterjurk met een diepe V-hals en een wijde rok die perfect wappert in de wind. De jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. Met deze jurk waan je jezelf even in de jaren '50 en voel je je net zo glamoureus als Marilyn Monroe.

Naast de witte jurk bieden we ook de beroemde witte Marilyn Monroe pruik aan, om je transformatie compleet te maken. Vergeet niet om de iconische pose van Marilyn te oefenen, terwijl je de rok van de jurk omhoog houdt!


Bestaande uit:
 

  • Witte jurk

Inhuren of een optie plaatsen voor Marilyn Monroe Jurk?

Voor meer informatie over Marilyn Monroe Jurk kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marilyn Monroe Jurk

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8806 mensen

Specificaties van Marilyn Monroe Jurk

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Marilyn Monroe Jurk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marilyn Monroe Jurk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.