Bierpul Schuiven van 5 meter

Bierpul Schuiven van 5 meter boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bierpul Schuiven van 5 meter.

  • 1 dag : € 60,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Beleef een unieke ervaring met onze mega Bierpul Schuifbaan van 5 meter lang en 3 houten bierpullen.

Maak je oktoberfest, après ski party of dorpsfeest extra gezellig met dit geweldige spel. Schuif de bierpullen over de baan en kijk wie zijn bierpul het verste kan laten komen. Het is een leuke competitie die voor veel plezier en lachen zorgt.

Schuif je bierpul zo dicht mogelijk naar de rand

Bierpul schuiven is niet alleen een spel, maar ook een belevenis op zich. De spanning van het zien bewegen van je bierpul over de lange schuifbaan en de competitie om de winnaar te zijn, maakt het een geweldige activiteit voor feestjes en evenementen.

Daag je vrienden, familie of collega's uit voor een bierpul schuifwedstrijd en voeg een wedstrijdelement toe aan je evenement. Of koppel het aan een ander thema of wedstrijd, bijvoorbeeld wie de meeste punten scoort of wie de snelste tijd heeft. Maak van je feestje een onvergetelijke ervaring met onze mega Bierpul Schuifbaan

Maak het competitief met je vrienden, wie is de bierpul-kampioen?

Huur vandaag nog onze Bierpul Schuifbaan en geniet van de sfeer en gezelligheid die dit spel met zich meebrengt. Voeg een unieke twist toe aan je feestje en maak er een evenement van om nooit te vergeten met dit leuke en uitdagende spel. Proost op een geweldige tijd met onze Bierpul Schuifbaan.

Spelregels:

Per persoon schuif je 3 bierpullen zover mogelijk vooruit om punten te halen. Maar pas op; als je te ver schuift valt de bierpul in het netje en behaal je met deze bierpul geen punten.
Als je alle bierpullen hebt geschoven, kun je de punten gaan optellen. Degene met de meeste punten, heeft gewonnen.

Specificaties Bierpul Schuiven 

  • Afmetingen: 5 mtr. x 0,4 mtr. x 0,10 mtr (lxbxh)
  • Bestaat uit 2 delen van 2½ meter.
  • Inclusief 3 houten bierpullen.
  • Houdt rekening met je vervoer wanneer je dit Bierpul schuiven op komt halen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bierpul Schuiven van 5 meter?

Voor meer informatie over Bierpul Schuiven van 5 meter kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bierpul Schuiven van 5 meter

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mega Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13848 mensen

Specificaties van Bierpul Schuiven van 5 meter

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 490 x 40 x 10 cm (lxbxh)
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Bierpul Schuiven van 5 meter

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bierpul Schuiven van 5 meter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.