Hairspray Oranje

Hairspray Oranje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hairspray Oranje.

  • Per stuk : € 2,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Laat zien dat je een echte Oranjefan bent met deze speciale oranje hairspray! Of het nu gaat om Koningsdag, een belangrijke voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal of een ander oranje evenement, met deze hairspray maak je jouw look helemaal compleet. De spray is makkelijk aan te brengen en uit te wassen en zorgt voor een vrolijke oranje gloed in je haar.

Versier je haar in stijl met deze Hairspray!

Spray bevat 125 ml.
 

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Hairspray Oranje?

Voor meer informatie over Hairspray Oranje kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hairspray Oranje

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oranje Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4071 mensen

Specificaties van Hairspray Oranje

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Hairspray Oranje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hairspray Oranje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.