Mega NL Vlag

Mega NL Vlag boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega NL Vlag.

  • Per stuk : € 19,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij Partyspecialist verhuren we de grootste NL vlaggen van de beste kwaliteit. Onze mega NL vlag is gemaakt van stevig materiaal en heeft een afmeting van maar liefst 300 x 200 cm. Perfect voor een Koningsdagfeest, EK of WK wedstrijd of andere nationale feestelijkheden.

Mega NL Vlag, laat zien dat je Nederlands bent!

De mega NL vlag is ook geschikt voor bedrijven die tijdens nationale evenementen willen laten zien dat ze trots zijn op hun Nederlandse afkomst. Hang hem op aan de gevel of mast en laat zien dat je een Nederlands bedrijf hebt.

Onze mega NL vlag is eenvoudig op te hangen met behulp van een vlaggenmast of ophangogen. Na afloop van het evenement kun je de vlag eenvoudig terugbrengen naar onze verhuurlocatie.

 
De Mega NL Vlag heeft een afmeting van: 2 bij 3 meter
 
Koop nu de leukste oranje artikelen bij de Partyspecialist.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mega NL Vlag?

Voor meer informatie over Mega NL Vlag kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega NL Vlag

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oranje Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7062 mensen

Specificaties van Mega NL Vlag

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Mega NL Vlag

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega NL Vlag kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.