Engelen Kostuum

Engelen Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Engelen Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Engelen kostuum is perfect voor als je eruit wilt zien als een hemelse engel! Met deze prachtige witte jurk en de bijpassende engelenvleugels straal je als nooit tevoren. Het kostuum is van hoge kwaliteit en is voorzien van de mooiste details.

De boventop van de jurk is gemaakt van zacht fluweel, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De onderkant van de jurk is gemaakt van chiffon stof en heeft meerdere lagen over elkaar, wat voor een sierlijk en zweverig effect zorgt. De engelenvleugels zijn gemaakt van witte veren en kunnen eenvoudig op de rug worden bevestigd met elastieken bandjes. Zo kun je de vleugels gemakkelijk dragen en hoef je je geen zorgen te maken dat ze afvallen.

Verkrijgbaar in de maten:
  • S
  • M
Wil je er graag een blonde pruik bij huren om het kostuum compleet te maken?
Bekijk hier de blonde pruik met pony.

Inhuren of een optie plaatsen voor Engelen Kostuum?

Voor meer informatie over Engelen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Engelen Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6963 mensen

Specificaties van Engelen Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Engelen Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Engelen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.