Brandweer Kostuum

Brandweer Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brandweer Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Ben je op zoek naar een Brandweer kostuum voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een compleet kostuum bestaande uit een jas en broek, waarmee je eruit ziet als een echte brandweerman of -vrouw.

Wordt een echte brandweerman met dit Brandweer kostuum!

Onze brandweer kostuums zijn zeer geschikt voor themafeesten, carnaval of als aanvulling op een brandweertraining of -oefening. Met ons kostuum ben je verzekerd van een professionele uitstraling en kun je vol vertrouwen aan de slag als brandweerheld.

Dit brandweer kostuum bestaat uit:

  • Brandweer jas
  • Brandweer broek

Inhuren of een optie plaatsen voor Brandweer Kostuum?

Voor meer informatie over Brandweer Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brandweer Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6689 mensen

Specificaties van Brandweer Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Brandweer Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brandweer Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.