Flower Power Kostuum

Flower Power Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flower Power Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Let's get groovy! Met ons Flower Power kostuum ben jij helemaal klaar voor een disco party. Dit kostuum is een echte must-have voor alle liefhebbers van de jaren 60 en 70. Het Flower Power kostuum bestaat uit een kleurrijke blouse, een bijpassende broek en een sjaal om je outfit helemaal af te maken.

Back to the '60s met dit Flower Power Kostuum!

De Flower Power blouse heeft een opvallende print en is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. De broek is uitgevoerd in dezelfde print en heeft een comfortabele pasvorm. Met de bijpassende sjaal kun je jouw outfit helemaal afmaken en ben je klaar om de dansvloer te betreden.

Dit Flower Power kostuum bestaat uit:

  • Flower Power blouse
  • Broek
  • Sjaal

Verkrijgbaar in de maat:

  • M (vooraf passen is mogelijk)
 
Witte pruik kort met volop krullen erbij huren?
Bekijk hier de witte pruik kort

Inhuren of een optie plaatsen voor Flower Power Kostuum?

Voor meer informatie over Flower Power Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flower Power Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6525 mensen

Specificaties van Flower Power Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Flower Power Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flower Power Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.