Smoking kostuum

Smoking kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Smoking kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het smoking kostuum is een echte klassieker en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Of je nu naar een bruiloft, gala, of ander formeel evenement gaat, met dit smoking kostuum ben je verzekerd van een chique en elegante look.

Kom in style met deze smoking!

Ons smoking kostuum bestaat uit een zwart colbert, zwarte broek en een witte blouse. De blouse heeft een stijlvolle opstaande kraag en een dubbele manchet, waardoor het perfect past bij het klassieke smokingontwerp. De zwarte broek heeft een elegante snit en is voorzien van een zwarte zijstreep aan de zijkant.

Met dit smoking kostuum maak je absoluut indruk op je gasten. Of je nu de bruidegom bent op een bruiloft of een belangrijk persoon op een zakelijk evenement, met dit kostuum straal je klasse en stijl uit.

Deze smoking wordt meestal gedragen bij formelere gelegenheden of een gala. 

Deze smoking bestaat uit:
  • Zwart colbert
  • Zwarte broek
  • Witte blouse

Inhuren of een optie plaatsen voor Smoking kostuum?

Voor meer informatie over Smoking kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Smoking kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6013 mensen

Specificaties van Smoking kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Smoking kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Smoking kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.