Piraat Kostuum Vrouw

Piraat Kostuum Vrouw boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piraat Kostuum Vrouw.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij Partyspecialist kun je terecht voor het huren van een prachtig piraten kostuum voor dames! Voel je stoer en zelfverzekerd in dit Vrouwen Piraten kostuum, perfect voor elk piraten themafeest of carnaval.

Het kostuum bestaat uit een mooie piraten jurk die afgewerkt is met prachtige details zoals gouden knopen en ruches. Het witte shirt dat erbij geleverd wordt, geeft het geheel een elegante uitstraling. En de bijpassende bandana maakt het piratenkostuum helemaal af.

Vrouwen kunnen ook piraat zijn met dit kostuum!

Je kunt het kostuum gemakkelijk en voordelig bij Partyspecialist huren voor een dag of een weekend. Zo ben je verzekerd van een geweldige piratenervaring en maak je er gegarandeerd een onvergetelijk feest van!

Dit Vrouwen Piraten kostuum bestaat uit:

  • Piraten jurk
  • Wit shirt
  • Bandana 

Inhuren of een optie plaatsen voor Piraat Kostuum Vrouw?

Voor meer informatie over Piraat Kostuum Vrouw kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piraat Kostuum Vrouw

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6443 mensen

Specificaties van Piraat Kostuum Vrouw

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Piraat Kostuum Vrouw

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piraat Kostuum Vrouw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.