Olifanten Kostuum

Olifanten Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Olifanten Kostuum.

  • 1 dag : € 18,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Laat jouw kind schitteren op het volgende Carnaval of verkleedfeestje met dit schattige Olifant kinderkostuum! Ons Olifant kostuum is gemaakt van zacht pluche materiaal en is comfortabel om te dragen. Dit kostuum bestaat uit één geheel en is gemakkelijk aan en uit te trekken.

Wordt een olifant met dit Olifanten Kostuum!

Met dit Olifant kostuum kan jouw kind in stijl verkleed gaan als zijn of haar favoriete dier. Naast de olifant hebben wij ook een ruime keuze aan andere dieren kostuums, zodat er voor elk kind wat wils is. Huur nu dit Olifant kinderkostuum bij de Partyspecialist en laat jouw kind stralen op het volgende feestje!

para- para- paradise, misschien wel 1 van de bekendste momenten dat iemand een olifantenkostuum aan heeft getrokken, misschien herkennen ze jou in dit kostuum wel van de videoclip

 
Het pluche olifanten kostuum bestaat uit 1 geheel. 
 
De maat van het olifant kinder kostuum is:
  • Maat 140-152

Inhuren of een optie plaatsen voor Olifanten Kostuum?

Voor meer informatie over Olifanten Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Olifanten Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderkostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5025 mensen

Specificaties van Olifanten Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Olifanten Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Olifanten Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.