Apen Kostuum

Apen Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Apen Kostuum.

  • 1 dag : € 18,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil je jouw kind in een origineel en schattig kostuum zien voor het volgende verkleedfeest of carnaval? Kies dan voor het pluche Apen Kostuum van de Partyspecialist!

Met dit Apen Kostuum word je bijna een aap!

Dit leuke kostuum is geschikt voor jongens en meisjes en zorgt ervoor dat jouw kind bijna een echte aap lijkt. Het kostuum is gemaakt van hoogwaardig pluche en voelt daardoor heerlijk zacht aan op de huid.

Het pluche apen kinder kostuum bestaat uit 1 geheel.

Het Apen Kostuum bestaat uit één geheel, wat het aankleden super gemakkelijk maakt. Hierdoor kan jouw kind lekker snel op avontuur gaan als zijn of haar favoriete dier! Het kostuum is verkrijgbaar in diverse maten, zodat het perfect past bij jouw kind.

 
De maten van het apenkostuum zijn:
  • Maat 116-128
  • Maat 140-152

Inhuren of een optie plaatsen voor Apen Kostuum?

Voor meer informatie over Apen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Apen Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderkostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5628 mensen

Specificaties van Apen Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Apen Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Apen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.