Spiderman Kostuum

Spiderman Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spiderman Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Met dit Spiderman Kostuum van de Partyspecialist ben jij klaar voor elk feest in superhelden thema. Het Spiderman pak heeft een strak design en is voorzien van de karakteristieke blauwe, rode en zwarte kleuren. Daarnaast is het pak gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de rits aan de achterzijde.

Wordt een echte Spiderman met dit Spiderman Kostuum!

De bijbehorende hoofdkap maakt het kostuum compleet en zorgt ervoor dat jij volledig in de huid van Spiderman kruipt. Het kostuum is beschikbaar in diverse maten en kan de gehele dag gehuurd worden, zodat je de hele dag de show kunt stelen als Spiderman!

Het Spiderman kostuum bestaat uit:

  • Spidermanpak
  • Hoofdkap

Verkrijgbaar in maat:

  • L (valt iets kleiner)


Indien je graag het kostuum van te voren wil passen, neem dan gerust contact met ons op.

Inhuren of een optie plaatsen voor Spiderman Kostuum?

Voor meer informatie over Spiderman Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Spiderman Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprookjes kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10029 mensen

Specificaties van Spiderman Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Spiderman Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spiderman Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.