Olie-Sheik Kostuum

Olie-Sheik Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Olie-Sheik Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist ben je aan het juiste adres voor het huren van jouw Olie-Sheik kostuum. Met dit kostuum zal je zeker de show stelen op elk feest of evenement. Het Olie-Sheik kostuum is perfect voor thema feesten, Halloween of carnaval.

Je bent geen echte Sheik zonder dit kostuum!

Het kostuum is beschikbaar in onesize. Onze kostuums zijn van hoge kwaliteit en worden na elk gebruik grondig gereinigd en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat jij een schone en hygiënische outfit huurt.

Wil je er zeker van zijn dat het kostuum goed past? Dan kun je bij ons ook komen passen voordat je het huurt. Zo weet je zeker dat je comfortabel en vol zelfvertrouwen het feest kunt betreden als een echte Olie-Sheik.

Het Olie-Sheik kostuum bestaat uit:

  • Gewaad
  • Hoofddeksel
Maat: onesize

Inhuren of een optie plaatsen voor Olie-Sheik Kostuum?

Voor meer informatie over Olie-Sheik Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Olie-Sheik Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6175 mensen

Specificaties van Olie-Sheik Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Olie-Sheik Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Olie-Sheik Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.