Sheik Kostuum

Sheik Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sheik Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist ben je aan het juiste adres voor het huren van jouw Sheik kostuum. Met dit kostuum zal je zeker de show stelen op elk feest of evenement. Het Sheik kostuum is perfect voor thema feesten, Halloween of carnaval.

Je bent geen echte Sheik zonder dit kostuum!

Het kostuum is beschikbaar in onesize. Onze kostuums zijn van hoge kwaliteit en worden na elk gebruik grondig gereinigd en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat jij een schone en hygiënische outfit huurt.

Wil je er zeker van zijn dat het kostuum goed past? Dan kun je bij ons ook komen passen voordat je het huurt. Zo weet je zeker dat je comfortabel en vol zelfvertrouwen het feest kunt betreden als een echte Sheik.

Dit Sheik kostuum bestaat uit:

  • Gewaad
  • Mantel
  • Riem
  • Hoofddeksel (doek + koord)
Maat: onesize

Inhuren of een optie plaatsen voor Sheik Kostuum?

Voor meer informatie over Sheik Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sheik Kostuum

Deze act is bekeken door 6031 mensen

Specificaties van Sheik Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Sheik Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sheik Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.