Serveersters Kostuum

Serveersters Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Serveersters Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist kun je terecht voor jouw Serveerster kostuum, waarmee je helemaal in stijl bent voor jouw foute party!

Het Serveerster kostuum is een leuk en eenvoudig kostuum, dat toch meteen de juiste sfeer neerzet. Met het Serveerster kostuum aan ben jij de hele avond druk in de weer met het serveren van drankjes en hapjes, terwijl je er zelf ook nog eens helemaal top uitziet!

Verras je gasten met dit Serveersters kostuum!

Onze kostuums zijn van goede kwaliteit en worden na elke verhuurperiode grondig gereinigd. Wil je weten of het Serveerster kostuum nog beschikbaar is op jouw gewenste datum? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Het Serveersters kostuum bestaat uit:

  • Serveersterskapje
  • Jurk
  • Schort
In maat 36 te huur.

Inhuren of een optie plaatsen voor Serveersters Kostuum?

Voor meer informatie over Serveersters Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Serveersters Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6939 mensen

Specificaties van Serveersters Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Serveersters Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Serveersters Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.