Non Kostuum

Non Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Non Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil jij een keer de rol van non spelen op een feest of evenement? Bij de Partyspecialist huur je het Nonnen kostuum voor de gehele dag. Met dit kostuum ben je binnen no time omgetoverd tot een echte non. Het nonnen kostuum bestaat uit een traditioneel Nonnenkapje en een lange zwarte Nonnen jurk. Het kapje is vast te maken onder de kin en de jurk heeft een getailleerde pasvorm.
 

Geen echte non zonder dit nonnen kostuum!

Vooraf passen is uiteraard mogelijk om ervoor te zorgen dat het kostuum perfect past en jij de hele dag in karakter kunt blijven. Met dit Nonnen kostuum steel jij gegarandeerd de show!

Het Nonnen kostuum bestaat uit:

  • Nonnenkapje
  • Nonnen jurk

Inhuren of een optie plaatsen voor Non Kostuum?

Voor meer informatie over Non Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Non Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8684 mensen

Specificaties van Non Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Non Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Non Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.