Marine Kostuum Vrouw

Marine Kostuum Vrouw boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marine Kostuum Vrouw.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit Marine Vrouw kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval, of als je gewoon zin hebt om je even te wanen als een vrouwelijke kapitein! Bij de Partyspecialist kun je terecht om dit kostuum te huren voor een dag of een weekend. Het kostuum bestaat uit een prachtige marine jas, een bijpassende rok en een stoere marine pet.

Je bent een echte vrouwelijke kapitein met dit Marine kostuum!

Bij de Partyspecialist is het mogelijk om vooraf het kostuum te passen, zodat je er zeker van bent dat het goed past en je er op je best uitziet tijdens je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van dit Marine Vrouw kostuum!

Het Marine dames kostuum bestaat uit:

  • Marine Jas
  • Rok
  • Marine Pet
Vooraf passen is mogelijk.

Inhuren of een optie plaatsen voor Marine Kostuum Vrouw?

Voor meer informatie over Marine Kostuum Vrouw kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marine Kostuum Vrouw

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6582 mensen

Specificaties van Marine Kostuum Vrouw

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Marine Kostuum Vrouw

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marine Kostuum Vrouw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.