Marine Kostuum Man

Marine Kostuum Man boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marine Kostuum Man.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij je een echte kapitein voelen op jouw feestje of evenement? Huur dan nu het Marine kostuum bij dé Partyspecialist!

Met dit Marine kostuum zul je zeker de show stelen. Het kostuum bestaat uit een prachtige Marine Jas, een stoere Broek en een bijpassende Marine Pet. Het is perfect geschikt voor themafeesten met een militair thema, zoals een marinefeest of een themafeest met het thema "op zee".

Je bent een echte kapitein met dit Marine kostuum!

Ons Marine kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit comfortabel. Zo kun jij de hele dag door genieten van jouw evenement in stijl.

Het Marine kostuum bestaat uit:

  • Marine Jas
  • Broek
  • Marine Pet

Verkrijgbaar in maat 54 (valt iets kleiner)

Inhuren of een optie plaatsen voor Marine Kostuum Man?

Voor meer informatie over Marine Kostuum Man kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marine Kostuum Man

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8539 mensen

Specificaties van Marine Kostuum Man

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Marine Kostuum Man

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marine Kostuum Man kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.