Rock & Roll Jurk

Rock & Roll Jurk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rock & Roll Jurk.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met ons Rock 'n Roll kostuum ga je terug in de tijd van Elvis Presley en andere iconische artiesten uit die tijd. Ons Rock & Roll kostuum bestaat uit een prachtige jurk, helemaal in de stijl van de jaren '50 en '60. De jurk is voorzien van swingende rokken en is beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Je Rock & Roll Jurk huur je bij de Partyspecialist!

Maak je Rock & Roll outfit compleet met bijpassende accessoires, zoals een leuke pruik of een paar stoere schoenen. Bij de Partyspecialist hebben we alles wat je nodig hebt om het perfecte Rock & Roll kostuum samen te stellen. Of je nu een feestje hebt in het thema Rock & Roll, een jaren '50 feestje of gewoon zin hebt om lekker te swingen, met ons Rock & Roll kostuum steel jij zeker de show!

Rock & Roll is in de jaren 1950-1960 onstaan als muziek- en dansstijl. 
De meest populaire en bekendste artiest in de Rock & Roll scene is natuurlijk Elvis Presley.

Deze Rock & Roll Jurk bestaat uit:

Rock & Roll Jurk
Centuur
 
Ook verkrijgbaar in het:
Wit/Roze
Blauw/wit

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Rock & Roll Jurk?

Voor meer informatie over Rock & Roll Jurk kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rock & Roll Jurk

Deze act is bekeken door 7399 mensen

Specificaties van Rock & Roll Jurk

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Rock & Roll Jurk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rock & Roll Jurk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.