Schooljongens Kostuum

Schooljongens Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schooljongens Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij als schooljongen naar je themafeest of evenement? Dan hebben wij het perfecte kostuum voor jou! Huur het Schooljongens kostuum bij de Partyspecialist en ga origineel verkleed.

Ga origineel verkleed met dit Schooljongens kostuum!

Het Schooljongens kostuum bestaat uit een nette jas en broek, een bijpassende stropdas en een pet voor de finishing touch. Hiermee ben jij de charmante en nette schooljongen die alle meisjes achter zich aan heeft lopen.

Onze kostuums zijn van goede kwaliteit en worden na elke verhuurperiode gereinigd en gecontroleerd. Zo ben jij verzekerd van een schoon en fris kostuum. Huur het Schooljongens kostuum voor een dag en beleef een onvergetelijk feest!

Het Schooljongens kostuum bestaat uit:

  • Jas voor schooljongens
  • Broek voor schooljongens
  • Stropdas
  • Pet

Inhuren of een optie plaatsen voor Schooljongens Kostuum?

Voor meer informatie over Schooljongens Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Schooljongens Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5147 mensen

Specificaties van Schooljongens Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Schooljongens Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schooljongens Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.