Oud-Hollands Heren Kostuum

Oud-Hollands Heren Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oud-Hollands Heren Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Ben je op zoek naar een authentieke Oud-Hollandse outfit voor jouw feest of evenement? Dan is het Boeren Kiel kostuum van de Partyspecialist de perfecte keuze!

Met dit kostuum waan je jezelf in de sfeer van het platteland van vroeger. De Boeren Kiel bestaat uit een Oud Hollandse blouse en bijpassende broek, compleet met een boeren pet. Het kostuum is beschikbaar in diverse maten, zodat je altijd de juiste pasvorm kunt vinden.

Tweedelig Oud-Hollands heren kostuum!

Of je nu een Oud-Hollands themafeest hebt of gewoon op zoek bent naar een unieke outfit, het Boeren Kiel kostuum is een echte eyecatcher. Met de juiste accessoires, zoals klompen en een strohoed, maak je de outfit helemaal compleet.

Het Oud-Hollands heren kostuum bestaat uit:

  • Oud Hollandse blouse
  • Oud Hollandse broek
  • Boeren pet

Inhuren of een optie plaatsen voor Oud-Hollands Heren Kostuum?

Voor meer informatie over Oud-Hollands Heren Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oud-Hollands Heren Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6100 mensen

Specificaties van Oud-Hollands Heren Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Oud-Hollands Heren Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oud-Hollands Heren Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.