Spiegelschrijven

Spiegelschrijven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spiegelschrijven.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak het nog leuker met Spiegelschrijven van de Partyspecialist! Het spel Spiegelschrijven is een uitdagend spel voor jong en oud. Probeer in 2 minuten het parcour in spiegelschrift af te leggen. Dit lijkt makkelijker dan het is, want je moet alles precies andersom doen dan je gewend bent! Het spel is ideaal voor een spelletjesmiddag met vrienden of als activiteit tijdens een kinderfeestje.

Lukt het jou om te winnen met Spiegelschrijven?

Spelregels:

Leg het parcour onderin de spiegelkast. Zet je viltstift op het begin van het parcour en kijk in de spiegel. Volg zo het parcour in spiegelschrift. Raak je tijdens het volgen van het parcour één van de lijnen aan, dan moet je opnieuw beginnen. Daag je vrienden uit en test wie het beste is in Spiegelschrijven.

Aantal stiften: 1
Aantal wissers: 1

Inhuren of een optie plaatsen voor Spiegelschrijven?

Voor meer informatie over Spiegelschrijven kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Spiegelschrijven

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9830 mensen

Specificaties van Spiegelschrijven

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 40 x 20 x 25 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Spiegelschrijven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spiegelschrijven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.