Kaasdrager

Kaasdrager boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kaasdrager.

  • 1 dag : € 60,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Kaasdragen, een oer-Hollands spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld. Dit spel kun je tegen elkaar spelen met 4 spelers, maar ook met 2 spelers.

Het oude Alkmaarse Kaasdragen is leuk voor jong en oud

Dit spel is erg leuk om als wedstrijdje tijdens je spelmiddag te houden. Zowel jong en oud kan aan deze leuke activiteit meedoen.

Spelregels:

Zet van te voren een parcours af. Leg hierna de kazen op de drager(s) en probeer om zo snel mogelijk van de ene kant naar de andere kant van het parcours te komen zonder de kazen van de drager(s) af te laten vallen. Mochten er toch kazen van de drager(s) afvallen is het de bedoeling dat je op die plek stopt, de kazen weer op de drager legt en het zo snel mogelijk weer parcours vervolgt. Neem de tijden op met een stopwatch. De spelers met de snelste tijd hebben gewonnen. 

Specificaties van het Kaasdrager Spel:

  • Aantal kazen: 10
  • Aantal dragers: 2
  • Afmetingen: 172 x 72 cm (lxb)

Inhuren of een optie plaatsen voor Kaasdrager?

Voor meer informatie over Kaasdrager kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kaasdrager

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mega Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11584 mensen

Specificaties van Kaasdrager

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 172 x 72 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Kaasdrager

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kaasdrager kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.