Gatenkazenspel

Gatenkazenspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gatenkazenspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Oud Hollandse Gatenkazenspel is een echte klassieker en mag zeker niet ontbreken op jouw evenement! Bij de Partyspecialist kun je dit spel huren voor verschillende gelegenheden, van een Oud Hollands feest met vrienden of familie tot een Oud Hollands feest op de basisschool of als leuke activiteit tijdens een kinderfeestje.

Lukt het jou om te winnen met dit Gatenkazenspel?

Aantal touwen: 1
Aantal schijven: 1

Spelregels:

Dit spel kun je met 2 spelers tegelijk spelen, maar ook alleen.
Mocht je het spel met 2 spelers spelen neem je allebei 1 uiteinde van het touw in handen en probeer je langzaam de schijf zo hoog mogelijk te laten eindigen, maar pas op dat je hem niet door 1 van de gaten laat vallen.
Tot aan de eerste lijn zijn er geen punten te behalen, daarna staan de punten die je kunt behalen aangegeven op het spel.

Scoor zoveel mogelijk punten!

Naast het Oud Hollandse Gatenkazenspel hebben wij nog vele andere Oud Hollandse Spelen in ons assortiment die je kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan Sjoelen, 4 op een rij, mini golf, Touwtrekken en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een familiefeest, een bedrijfsuitje of een buurtfeest, wij hebben altijd de juiste spellen in huis.

Inhuren of een optie plaatsen voor Gatenkazenspel?

Voor meer informatie over Gatenkazenspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gatenkazenspel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12010 mensen

Specificaties van Gatenkazenspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 50 x 63 x 125 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Gatenkazenspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gatenkazenspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.