Wielbak

Wielbak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wielbak.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Het Wielbak spel is een zeer vermakelijk spel voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier! Dit spel kan worden gespeeld tijdens een Oud Hollandse spelmiddag, buurtfeest of zelfs op een verjaardagsfeestje. Het spel is zeer laagdrempelig en gemakkelijk te begrijpen voor iedereen.

Wielbak, een leuk Oud-Hollands spel dat iedereen nog steeds zal vermaken!

Aantal rollen: 1

Spelregels:

Dit Wielbak spel kun je met 2 of meerdere personen spelen.
Leg de rol op het vlakke gedeelte voor nummer 1. De rol moet zover mogelijk door rollen, maar pas op dat hij niet te ver door rolt, want dan heb je 0 punten.
Je krijgt 3 beurten om zoveel mogelijk punten te behalen. Tel aan het einde van je 3 beurten jouw punten bij elkaar op. De speler met de hoogste score heeft gewonnen.

Scoor de meeste punten met het wielbak spel

Huur het Wielbak spel voor jouw feest of evenement en beleef samen met je gasten een gezellige en vermakelijke dag!

Inhuren of een optie plaatsen voor Wielbak?

Voor meer informatie over Wielbak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wielbak

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10972 mensen

Specificaties van Wielbak

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60 x 10 x 10 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Wielbak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wielbak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.