Hoefijzer werpen

Hoefijzer werpen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hoefijzer werpen.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Hoefijzer werpen, een oud maar nog steeds vermakelijk spel! Dit spel is super leuk voor zowel jong en oud en is daarom erg leuk tijdens een spelmiddag met familie, tijdens een buurtfeest of als activiteit voor een kinderfeestje!

Hoeveel hoefijzer gooi jij om het paaltje heen?

Aantal hoefijzers: 5

Spelregels:
Je kunt dit spel spelen met zoveel spelers als u zelf wilt. Van te voren moet u met elkaar beslissen hoeveel beurten achter elkaar u mag gooien.
Per beurt krijgt u 5 hoefijzers om te werpen. Ligt een hoefijzer geheel om het paaltje heen, mag u deze tellen als 1 punt. Tel aan het einde van uw beurt al uw punten bij elkaar op. De speler met de meeste punten heeft gewonnen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hoefijzer werpen?

Voor meer informatie over Hoefijzer werpen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hoefijzer werpen

Deze act is bekeken door 15230 mensen

Specificaties van Hoefijzer werpen

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120 x 60 x 15 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Hoefijzer werpen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hoefijzer werpen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.