Pion-dobbelen

Pion-dobbelen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pion-dobbelen.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Win jij het van je tegenstander met Pion-Dobbelen? Doordat het spel door alle leeftijden kan worden gespeeld is het ideaal om te spelen tijdens een feest met familie of vrienden.

Met Pion-dobbelen heb je de grootste lol!

Aantal pionnen: 6
Aantal dobbelstenen: 1

Spelregels:

Zet de pionnen in de genummerde gaatjes van het spel.
Iedereen mag om de beurt 1 keer gooien met de dobbelsteen om te bepalen wie er mag gaan beginnen. De speler die het hoogste aantal punten gooit, mag het spel starten.

Gooi de dobbelsteen en kijk naar het aantal ogen wat je hebt gegooid. Aan de hand daarvan mag je gaan beslissen welke pion/pionnen je wegneemt uit het spel.
Mocht je bijvoorbeeld 6 gooien, kunt u de volgende pionnen wegnemen: 1+2+3, 2+4, 1+5 of 6.

Daarna is de tweede speler aan de beurt. Het spel duurt zolang als dat er pionnen in het spel staan.
Als je 1 ronde hebt gespeeld, moet je hierna nog een ronde spelen waarbij de speler die als eerste startte, nu als tweede start. Tel hierna het totaal aantal punten over beide rondes, per speler op en degene die dan de meeste punten heeft gescoord, heeft het spel gewonnen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Pion-dobbelen?

Voor meer informatie over Pion-dobbelen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pion-dobbelen

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9056 mensen

Specificaties van Pion-dobbelen

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 20 x 30 x 5 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Pion-dobbelen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pion-dobbelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.