Biertol

Biertol boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Biertol.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Even voorstellen, dit is het spel Biertol. Hoewel het spel oud is, is de lol nog net zo groot! Ideaal als je het oud hollandse wil terugbrengen tijdens een familiefeest, buurtfeest of als activiteit op de basisschool.

Spelregels van het Oud Hollandse Biertol spel

Je legt 6 balletjes in het midden van het spel. Door de tol te draaien moeten de balletjes gaan rollen zodat ze in een holletje of gaatje terecht komen. De balletjes die over de rand heen gaan mogen niet meer teruggebracht worden in het spel. Je mag de tol 3 keer in beweging brengen. Hierna kun je de punten gaan tellen.

Het Biertol Spel inhuren voor jouw evenement?

Familieweekend, feest op de sportvereniging of bij de stichting of opendag op jouw bedrijf? Opzoek naar iets van entertainment? Entertainment dat geschikt is voor een brede doelgroep? Denk dan eens aan een Oud Hollands spel. Zeker weten dat jouw gasten zich hiermee zullen vermaken.

1 Oud Hollands spel te weinig? Bekijk dan onze actiepakketten

Huur een aantal Oud Hollandse Spelen en jouw gasten zullen zich goed vermaken. Naast de verhuur van losse Oud Hollandse Spelen, verhuren wij ook speciale actie pakketten. 
Zo kun je kiezen uit de aanbieding met

Inhuren of een optie plaatsen voor Biertol?

Voor meer informatie over Biertol kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Biertol

Deze act is bekeken door 10568 mensen

Specificaties van Biertol

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 20 x 20 x 3 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Biertol

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Biertol kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.