Mega Sjoelbak van 5 meter

Mega Sjoelbak van 5 meter boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Sjoelbak van 5 meter.

  • 1 dag : € 60,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Een mega sjoelbak van maar liefst 5 meter lang en 20 mega houten sjoel schijven.

Sjoelen op onze mega sjoelbak is een echte belevenis

Het is de bedoeling dat je die sjoelschijven door één van de poorten, die aan het einde van de houten bak zitten, heen probeert te schuiven.
De sjoelschijven die aan het einde van de eerste beurt niet door één van de poorten zijn gegaan, mag je terug halen om het nogmaals te proberen in je tweede of derde beurt.

Spelregels:

De schijven worden vooraf bovenop de afzetbalk van de sjoelbak gelegd. Als je eenmaal een schijf hebt geworpen en hij is onder de afzetbalk door, mag niemand deze schijf meer aanraken. Een aantal uitzonderingen op deze regel zijn:
* Als de schijf bij het werpen buiten de sjoelbak is geraakt.
* Als de schijf, anders dan door de poortenbalk in één van de vier bakken beland.
* Als een schijf terugstuit via de achterkant van de poortenbalk en weer geheel de achterkant van de afzetbalk passeert.
Na de eerste worp van 20 schijven, mag er nog eens twee keer geworpen worden met de overgebleven stenen die niet in één van de vakken achter de poortenbalk liggen. De telling van het aantal punten volgt aan het einde van de drie beurten.
 
De puntentelling:
* Als er in elk vak één schijf ligt is dat 20 punten waard.
* Als er in elk vak twee schijven liggen is dat 40 punten waard.
* Als er in elk vak drie schijven liggen is dat 60 punten waard enz.
* Mochten er buiten deze berekeningen nog meer stenen in het vak liggen, dan tellen deze schijven elk voor de punten die op de voorkant van de poortenbalk staan.
 
Bepalingen:
* Tijdens het spelen moet een ieder van de sjoelbak afblijven op de speler die op dat moment aan de beurt is na. Er mag dus niet aan de bak worden getrokken of tegen aan geduwd worden.
* De speler mag naar eigen keuze zittend of staand sjoelen.
* Als de speler wil, mag hij of zij 5 schijven op de proef werpen.
* Als er een spel is gespeeld met meer dan 20 schijven, moet het spel opnieuw worden gespeeld. Dit geldt ook als er een spel is gespeeld met minder dan 20 stenen.
* Op verzoek van de speler die op dat moment aan de beurt is, mag er worden geroepen hoeveel schijven er in elk vak achter de poortenbalk liggen. 

Specificaties Mega Sjoelbak

  • Let op: dit spel valt niet onder de aanbiedingen van 5 / 8 of 10 Oud-Hollandse Spelen.
  • Je huurt de Mega Sjoelbak exclusief de schragen. Je dient zelf zorg te dragen voor tafels waar het spel op kan liggen.
  • De baan bestaat uit 2 gedeeltes van 2.50 meter welke je aan elkaar bevestigd. 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mega Sjoelbak van 5 meter?

Voor meer informatie over Mega Sjoelbak van 5 meter kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Sjoelbak van 5 meter

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mega Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15985 mensen

Specificaties van Mega Sjoelbak van 5 meter

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 490 x 61 cm (2 delen van 2.50 meter)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Sjoelbak van 5 meter

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Sjoelbak van 5 meter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.