Sjoelbak

Sjoelbak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelbak.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wie kent de Sjoelbak nou niet? De sjoelbak kan natuurlijk niet missen tijdens een gezellige spelmiddag met een bedrijfsfeest, familiedag of buurtfeest.

Het klassieke sjoelspel speel je natuurlijk met deze Sjoelbak

Aantal schijven: 30
Afmetingen: 200 x 40 cm (lxb)

Spelregels:

Sjoelen wordt gespeeld op een houten bak met 30 houten schijven. Het is de bedoeling dat je die schijven door één van de poorten, die aan het einde van de houten bak zitten, heen probeert te schuiven. De schijven die aan het einde van de eerste beurt niet door één van de poorten zijn gegaan, mag je terug halen om het nogmaals te proberen in je tweede of derde beurt. De schijven die niet helemaal in de opening van één van de poorten ligt, mag je wel opnieuw spelen. Deze tellen niet mee als punt. Ligt er een schijf bovenop een andere schijf, wordt dit een bok genoemd. Deze schijven mag je niet terug halen om opnieuw te schuiven.  
Aan het einde van de derde beurt worden alle punten bij elkaar opgeteld. De waarde van de poorten zijn (van links naar rechts) 2, 3, 4 en 1.
 
Ligt er in elke poort een schijf, telt dat voor 20 punten
elke poort 2 schijven; 40 punten
elke poort 3 schijven: 60 punten etc.

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelbak?

Voor meer informatie over Sjoelbak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelbak

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10507 mensen

Specificaties van Sjoelbak

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelbak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelbak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.