Croquet

Croquet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Croquet.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Croquet spel wat al sinds de 19e eeuw bestaat is na al die jaren nog steeds razend populair. Het spel kan je met een klein of groot spelen en is ontzettend leuk om te spelen met vrienden of familie. Zet een parcours uit door de hoops (de bogen) enkele meters uit elkaar in de grond te zetten.

Plaats achter de laatste hoop een peg (korte stok).

Haal de meeste punten met dit leuke Croquet spel!

Nadat je dit gedaan hebt, kiest elke speler een stok met de bijbehorende kleur bal. Elke speler mag om de beurt 1 keer tegen zijn / haar bal slaan en moet proberen om in zo weinig slagen zijn bal door alle hoops heen te krijgen. Als je eenmaal door de laatste hoop bent, moet je proberen uw bal tegen de peg aan te slaan.

Degene met het minst aantal slagen, heeft gewonnen!

Specificaties Croquet Spel Partyspecialist

  • Inclusief 4 stokken
  • Inclusief 4 ballen
  • Inclusief 2 pegs
  • Inclusief 10 hoops

Inhuren of een optie plaatsen voor Croquet?

Voor meer informatie over Croquet kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Croquet

Deze act is bekeken door 12616 mensen

Specificaties van Croquet

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Croquet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Croquet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.