Vleugels

Vleugels boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vleugels.

  • Per stuk : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij dé Partyspecialist kun je terecht voor allerlei kostuums en accessoires om jouw feest of evenement helemaal compleet te maken. En daar horen natuurlijk ook deze prachtige engelen vleugels bij! Met deze vleugels breng je een vleugje hemelse sfeer naar jouw feest of evenement.

Cupido of een engel? jij wordt het met deze vleugels

De engelen vleugels zijn gemaakt van zachte, witte veren en zijn gemakkelijk op je rug te bevestigen dankzij de elastieken die eraan zitten. Hierdoor kun je de vleugels eenvoudig aan- en uitdoen, en blijven ze stevig op hun plaats zitten terwijl je danst of beweegt.

Mooie "engelen" vleugels. 

De afmetingen van de engelen vleugels zijn: 80 x 65 cm.

Inhuren of een optie plaatsen voor Vleugels?

Voor meer informatie over Vleugels kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vleugels

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7188 mensen

Specificaties van Vleugels

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Vleugels

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vleugels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.