Opblaasbare Raam Ooievaar

Opblaasbare Raam Ooievaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Opblaasbare Raam Ooievaar.

  • Per stuk : € 8,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Een kindje krijgen is een bijzondere gebeurtenis die gevierd mag worden! De opblaasbare ooievaar van Partyspecialist is een leuke en opvallende manier om aan te kondigen dat er een zoon of dochter geboren is. De ooievaar is verkrijgbaar in een jongen- of meisjesvariant en heeft een afmeting van 75cm.

Vier de geboorte van een nieuwe zoon of dochter met deze leuke opblaas ooievaar!

De opblaasbare ooievaar is ook leuk om cadeau te doen aan vrienden of familie die net een kindje hebben gekregen. Zo kunnen zij de geboorte van hun zoon of dochter op een originele manier aan iedereen laten weten.

De ooievaar plak je makkelijk op het raam met de zuignappen, bijgeleverd 2 raamdecoraties bij een geboorte van een jongen of een meisje
Deze opblaasbare ooievaar is 75 cm. 
Het artikel is gemaakt van plastic.
 

 

Bestel de Opblaas Ooievaar bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Opblaasbare Raam Ooievaar?

Voor meer informatie over Opblaasbare Raam Ooievaar kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Opblaasbare Raam Ooievaar

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geboorte Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6163 mensen

Specificaties van Opblaasbare Raam Ooievaar

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Opblaasbare Raam Ooievaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Opblaasbare Raam Ooievaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.