Sarah Hoed

Sarah Hoed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sarah Hoed.

  • Per stuk : € 3,75 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Op zoek naar een leuke hoed voor Sarah's 50e verjaardag? Dan hebben wij wat je zoekt! Deze zwarte hoed met een rode bloem aan de zijkant is perfect voor een feestelijke gelegenheid zoals een 50e verjaardag. De hoed is van goede kwaliteit en heeft een mooie afwerking.

Een vrolijke hoed voor de dame die Sarah gezien heeft!

Hij is geschikt voor dames en kan worden gedragen bij verschillende outfits. Met deze hoed op zal Sarah zeker in de spotlights staan op haar verjaardagsfeest!

Op de hoed staat de volgende tekst gedrukt in de kleur wit : "50 Sarah 50".
 
Bestel ook bij uw Sarah hoed:


Hoed sarah online bestellen in de webshop van JB Feestartikelen.

 

Bestel de Sarah Hoed bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Sarah Hoed?

Voor meer informatie over Sarah Hoed kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sarah Hoed

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sarah Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7359 mensen

Specificaties van Sarah Hoed

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Sarah Hoed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sarah Hoed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.