Bolhoed Abraham

Bolhoed Abraham boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bolhoed Abraham.

  • Per stuk : € 3,75 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij Partyspecialist kun je nu de perfecte Abraham hoed vinden voor de jarige job of voor de aankleedpop! Deze mooie zwarte Abraham bolhoed is voorzien van de grappige tekst "50 Abraham 50" in witte letters en zal zeker voor een lach op het gezicht van de jarige zorgen. Deze hoed is niet alleen leuk voor de jarige zelf, maar ook voor de aankleedpop die je zelf kunt maken met ons complete doe-het-zelf pakket voor een Abraham of Sarah pop. Zo maak je de 50e verjaardag van de jarige extra speciaal en onvergetelijk!

De Abraham Hoed voor de Abraham aankleed pop, maak je eigen Abrahampop.

Deze Abraham hoed is voor de jarige zelf of voor de aankleed Abraham pop.


 

Bestel de Abraham Hoed bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Bolhoed Abraham?

Voor meer informatie over Bolhoed Abraham kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bolhoed Abraham

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Abraham Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9034 mensen

Specificaties van Bolhoed Abraham

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Bolhoed Abraham

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bolhoed Abraham kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.