Banier Sarah

Banier Sarah boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Banier Sarah.

  • Per stuk : € 7,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak je 50e verjaardag extra speciaal met de Sarah banier van Partyspecialist! Deze opvallende banier is perfect om de jarige te verrassen en te feliciteren. Met een afmeting van 40 cm x 180 cm (breedte x hoogte) is de banier groot genoeg om op te vallen.

Maak van de 50ste verjaardag een feest met deze Sarah banier.

De Sarah banier is voorzien van een afbeelding van Sarah, de bekende man die symbool staat voor het bereiken van de leeftijd van 50 jaar. Hang deze feestelijke banier op aan de gevel van het huis of aan de feestlocatie en laat de wereld zien dat er iemand jarig is.

Verras je vriend, kennis, vader of man met deze leuke Sarah banier.
 

Banier sarah online bestelen in de webshop van JB Feestartikelen.

 

Bestel de Sarah Banier bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Banier Sarah?

Voor meer informatie over Banier Sarah kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Banier Sarah

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sarah Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10433 mensen

Specificaties van Banier Sarah

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Banier Sarah

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Banier Sarah kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.