Banier Abraham

Banier Abraham boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Banier Abraham.

  • Per stuk : € 7,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak je 50e verjaardag extra speciaal met de Abraham banier van Partyspecialist! Deze opvallende banier is perfect om de jarige te verrassen en te feliciteren. Met een afmeting van 40 cm x 180 cm (breedte x hoogte) is de banier groot genoeg om op te vallen.

Maak van de 50ste verjaardag een feest met deze Abraham banier.

De Abraham banier is voorzien van een afbeelding van Abraham, de bekende man die symbool staat voor het bereiken van de leeftijd van 50 jaar. Hang deze feestelijke banier op aan de gevel van het huis of aan de feestlocatie en laat de wereld zien dat er iemand jarig is.

Verras je vriend, kennis, vader of man met deze leuke Abraham banier.
 

Abraham banier online bestellen in de webshop van JB Feestartikelen.

 

Bestel de Abraham Banier bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Banier Abraham?

Voor meer informatie over Banier Abraham kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Banier Abraham

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Abraham Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8635 mensen

Specificaties van Banier Abraham

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Banier Abraham

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Banier Abraham kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.