IJsemmer

IJsemmer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van IJsemmer.

  • Per stuk : € 11,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak van uw feest een tropisch feest met onze leuke ijsemmer en ijstang! Deze ijsemmer met een tropische print is niet alleen een handige manier om ijsblokjes koel te houden, maar ook een echte blikvanger op uw feest. Laat uw gasten zelf hun drankjes voorzien van ijsblokjes met de bijgeleverde ijstang en geniet van een gezellige en verfrissende sfeer.

Deze tropische ijsemmer mag niet ontbreken bij uw feest!

Deze tropische ijsemmer met ijstang is ook ideaal voor zomerse buitenfeesten, verjaardagen of barbecuefeestjes. Combineer de ijsemmer met onze andere tropische feestartikelen en maak er een onvergetelijke feest van!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor IJsemmer?

Voor meer informatie over IJsemmer kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor IJsemmer

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tropische Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4165 mensen

Specificaties van IJsemmer

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor IJsemmer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van IJsemmer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.