Grafsteen decoratie

Grafsteen decoratie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Grafsteen decoratie.

  • Per stuk : € 19,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij jouw Halloweenfeestje compleet maken met een luguber decoratiestuk? Dan mag deze griezelige grafsteen met een angstaanjagend doodshoofd erop zeker niet ontbreken!

Een griezelige grafsteen met een doodshoofd erop.

Deze grafsteen is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht piepschuim, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en ook geschikt is voor gebruik binnenshuis. Plaats hem in je tuin, op je terras of binnen in je woonkamer en zorg voor de ultieme sfeer op jouw Halloweenfeest.

Bestel nu deze grafsteen en zorg voor een onvergetelijk griezelfeest dat je gasten nog lang zal bijblijven!

Gemaakt van piepschuim.
De grafsteen is 90 cm hoog.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Grafsteen decoratie?

Voor meer informatie over Grafsteen decoratie kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Grafsteen decoratie

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Halloween Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6716 mensen

Specificaties van Grafsteen decoratie

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Grafsteen decoratie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Grafsteen decoratie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.