Harten Kostuum

Harten Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Harten Kostuum.

  • 1 dag : € 27,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met dit harten kostuum steel je gegarandeerd de show en breng je liefde en warmte tijdens jouw feest. Combineer het kostuum met bijpassende accessoires, zoals een hartvormige bril of hoed, en maak je outfit helemaal compleet. Kies jouw favoriete tekst en laat de liefde spreken met dit unieke harten kostuum!

Verras een dierbare met dit Harten kostuum!

Het kostuum is onesize en past dus bij verschillende lichaamstypes. Het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, zodat je er de hele avond in kunt feesten. Het harten kostuum is perfect voor Valentijnsdag, maar ook voor andere feestelijke gelegenheden waarbij liefde centraal staat, zoals een huwelijk, jubileum of verjaardag.

Je kunt het harten kostuum huren met de volgende teksten:

  • Valentijn
  • Vaderdag
  • Moederdag   

Inhuren of een optie plaatsen voor Harten Kostuum?

Voor meer informatie over Harten Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Harten Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6618 mensen

Specificaties van Harten Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Harten Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Harten Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.