Clown Bibberspiraal

Clown Bibberspiraal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Bibberspiraal.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak uw feest of evenement extra leuk en uitdagend met onze Clown Bibberspiraal! Dit bekende spel is een klassieker op kermissen en evenementen en daagt deelnemers uit om met een metalen ring de spiraal te doorlopen zonder het metaal te raken. Durft u de uitdaging aan?

Lukt het jou om de hele Clown Bibberspiraal te doorlopen?

Probeer zo snel mogelijk van de ene kant naar de andere kant van dit vrolijke clowns spiraal te komen zonder het metaal met de metalen ring aan te raken.

Onze Clown Bibberspiraal is vrolijk en kleurrijk, met rode stukjes tape als rustpunten om even op adem te komen tijdens het spel. Deelnemers moeten met een vaste hand en uiterste precisie de metalen ring langs de kronkelende spiraal manoeuvreren, zonder het metaal te raken. Als de zoemer afgaat, betekent dit dat de deelnemer terug moet naar het begin of naar het laatste rustpunt op de rode tape. Elke deelnemer heeft 3 kansen om de hele spiraal te doorlopen en de uitdaging succesvol te voltooien.

Een vaste hand is erg belangrijk

Onze Clown Bibberspiraal is geschikt voor zowel jong als oud en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het is een spel dat concentratie, behendigheid en precisie vereist, en het zorgt voor veel plezier en competitie tussen de deelnemers. Ideaal voor feesten, bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten, en andere gelegenheden waarbij u uw gasten wilt uitdagen en vermaken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Clown Bibberspiraal?

Voor meer informatie over Clown Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clown Bibberspiraal

Deze act is bekeken door 12771 mensen

Specificaties van Clown Bibberspiraal

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 70 x 85,5 x 161 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Bibberspiraal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.