Clown Bibberspiraal

Clown Bibberspiraal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Bibberspiraal.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak uw feest of evenement extra leuk en uitdagend met onze Clown Bibberspiraal! Dit bekende spel is een klassieker op kermissen en evenementen en daagt deelnemers uit om met een metalen ring de spiraal te doorlopen zonder het metaal te raken. Durf jij de uitdaging aan?

Lukt het jou om de hele Clown Bibberspiraal te doorlopen?

Onze Clown Bibberspiraal is vrolijk en kleurrijk, met rode stukjes tape als rustpunten om even op adem te komen tijdens het spel. 

Een vaste hand is erg belangrijk

Onze Clown Bibberspiraal is geschikt voor zowel jong als oud en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het is een spel dat concentratie, behendigheid en precisie vereist, en het zorgt voor veel plezier en competitie tussen de deelnemers. Ideaal voor feesten, bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten, en andere gelegenheden waarbij u uw gasten wilt uitdagen en vermaken.

Spelregels:

Probeer in zo’n kort mogelijke tijd met de metalen ring aan de andere kant van het Oud Hollandse Bibberspiraal te komen. 
Onderweg kom je stukjes tape tegen die om de metalen beugel zijn geplakt. Deze stukjes mag je gebruiken om even te pauzeren en vervolgens weer door te gaan. 
Mocht je met de metalen ring tegen de metalen beugel aankomen gaat er een zoemer af. Dit betekent datje terug moet naar het laatste stukje tape watje tegen bent gekomen, vanaf daar mag je het weer verder proberen. Je mag het 3 keer achter elkaar proberen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Clown Bibberspiraal?

Voor meer informatie over Clown Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clown Bibberspiraal

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13413 mensen

Specificaties van Clown Bibberspiraal

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 70 x 85,5 x 161 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Bibberspiraal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.