Mini Voetbaltafel

Mini Voetbaltafel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mini Voetbaltafel.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Tafelvoetbal is een populair en leuk spel dat gespeeld wordt op een speciale tafel met draaibare staven en miniatuurvoetballers die aan de staven zijn bevestigd. Het doel van het spel is om met de voetballers de bal in het doel van de tegenstander te schieten door de staven te draaien.

Kleiner, maar zeker niet minder leuk

Het spelen van tafelvoetbal op een mini voetbaltafel kan dan ook een echte uitdaging zijn. Met een kleiner speelveld en kleinere doelen wordt het moeilijker om nauwkeurig te mikken en te scoren. Spelers moeten hun hand-oog coördinatie en precisie gebruiken om de bal onder controle te houden en doelpunten te maken.

Spelregels:

Het spel kan worden gespeeld met twee spelers, waarbij elke speler een kant van de tafel controleert en probeert de bal in het doel van de tegenstander te schieten door de staven te draaien. Spelers kunnen verschillende technieken en tactieken gebruiken, zoals passen, schieten en verdedigen, om de wedstrijd te winnen. Diegene die als eerste 10 punten scoort, heeft gewonnen.

Speel tafelvoetbal op deze mini voetbaltafel

Speel nu dus samen met een vriend of vriendin tafel voetbal op deze mini voetbaltafel.
We wensen je alvast veel succes.

Specificaties mini voetbaltafel:

  • 2 ballen
  • er zitten 3 poppetjes / spelers op een stokje
  • (In totaal 12 spelers)  
  • het spel is te spelen met 2 personen
  • afmetingen 51 x 51 x 10 cm (lxbxh)

Inhuren of een optie plaatsen voor Mini Voetbaltafel?

Voor meer informatie over Mini Voetbaltafel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mini Voetbaltafel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12403 mensen

Specificaties van Mini Voetbaltafel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 51 x 51 x 10 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Mini Voetbaltafel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mini Voetbaltafel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.