Harten Hoed

Harten Hoed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Harten Hoed.

  • 1 dag : € 8,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
De harten hoed is niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar kan ook gedragen worden tijdens feesten met thema's als liefde, romantiek, hartstocht of zelfs Alice in Wonderland.

Harten hoed vol met liefde!

De hoed is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een comfortabele pasvorm. Het pluche materiaal voelt zacht aan en de rode hartjes zorgen voor een vrolijke uitstraling. Huur deze harten hoed bij de Partyspecialist en voeg een extra dosis liefde toe aan je feestoutfit!
 
Bekijk hier het bijpassende harten kostuum.

Inhuren of een optie plaatsen voor Harten Hoed?

Voor meer informatie over Harten Hoed kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Harten Hoed

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7367 mensen

Specificaties van Harten Hoed

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Harten Hoed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Harten Hoed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.