Sombrero

Sombrero boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sombrero.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist hebben we diverse kostuums en accessoires om jouw Mexicaanse themafeest compleet te maken. Naast de Sombrero's hebben we ook Mexicaanse poncho's en jurken in ons assortiment.

Onze Sombrero's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals geel, roze, blauw, en natuurlijk de klassieke kleur bruin. De hoeden zijn gemaakt van stro en zijn afgewerkt met mooie kleurrijke banden.

Sombrero, leuk om in de Mexicaanse sferen te komen

Onze Mexicaanse poncho's zijn gemaakt van zachte stof en hebben kleurrijke patronen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een poncho vindt die perfect past. Onze Mexicaanse jurken zijn gemaakt van lichte en luchtige stoffen en hebben vaak een fleurig patroon.

Deze Sombrero's zijn in meerdere kleuren te krijgen

In de Sombrero hoed zit een band welke je onder je kin langs kan doen zodat de Sombrero op je hoofd blijft, of zodat je hem dan op je rug kan doen.

Klik hier voor je mexicaanse poncho.

Inhuren of een optie plaatsen voor Sombrero?

Voor meer informatie over Sombrero kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sombrero

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7065 mensen

Specificaties van Sombrero

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Sombrero

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sombrero kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.