Tropische Hoed

Tropische Hoed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tropische Hoed.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze hoed is de perfecte aanvulling op een tropisch kostuum voor een feest of evenement met een zomers thema. De Tropische hoed geeft direct een vrolijke en zomerse uitstraling aan jouw outfit. Het gebruik van riet en de bloemenslinger maken de hoed authentiek en tropisch.

Tropische hoed voor de tropische feesten

Of je nu naar een carnavalsfeest gaat of een zomerse party hebt, met de Tropische hoed van de Partyspecialist ben je klaar voor een onvergetelijke dag!

Naast de tropische hoed verkopen wij ook een tropische blouse

Klik hier om deze te bekijken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Tropische Hoed?

Voor meer informatie over Tropische Hoed kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tropische Hoed

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6217 mensen

Specificaties van Tropische Hoed

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Tropische Hoed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tropische Hoed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.