Oranje hoed

Oranje hoed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oranje hoed.

  • 1 dag : € 7,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

De oranje hoed is een absolute must-have voor iedereen die houdt van feesten en gezelligheid! Of je nu Nederland aanmoedigt tijdens een EK of WK voetbalwedstrijd, of Koningsdag viert in stijl, met deze hoed laat je zien dat je er helemaal klaar voor bent. De hoed heeft een opvallende oranje kleur die niet te missen is en is voorzien van een stijlvolle band in de kleuren rood, wit en blauw. Hierdoor past deze hoed perfect bij de Nederlandse vlag en straal je uit dat je een trotse Nederlander bent!

Met deze oranje hoed steun je het Nederlands elftal tijdens EK of WK!

De oranje hoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit erg comfortabel op het hoofd. De maat van de hoed is onesize, dus hij past bijna iedereen. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, met deze hoed maak je altijd een geweldige indruk. Daarnaast is de hoed erg betaalbaar en kun je hem gemakkelijk huren bij de Partyspecialist. Zo hoef je geen grote investering te doen, maar kun je toch genieten van een geweldige feestaccessoire die perfect past bij iedere gelegenheid.

Of natuurlijk draag je deze tijdens Koningsdag.
De hoed is voorzien van een band in de kleur rood, wit en blauw.
 
Maat: onesize.

Inhuren of een optie plaatsen voor Oranje hoed?

Voor meer informatie over Oranje hoed kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oranje hoed

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oranje Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7231 mensen

Specificaties van Oranje hoed

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Oranje hoed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oranje hoed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.