Cowboyhoed Riet

Cowboyhoed Riet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cowboyhoed Riet.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Yeehaw! Maak je cowboy-outfit helemaal af met onze stoere cowboyhoed van riet. Deze hoed is perfect voor elk western-themafeest, carnaval of andere feestelijke gelegenheid waarbij je je wilt kleden als een echte cowboy/cowgirl.

Cowboyhoed Riet huur je bij de Partyspecialist!

Onze cowboyhoed van riet is van hoge kwaliteit en zorgt voor de perfecte western-look. De hoed heeft een natuurlijke uitstraling en is voorzien van een leuke hoedband met bijpassende versieringen. Met deze hoed op je hoofd ben jij klaar om het wilde westen te verkennen!

Onze cowboyhoed is beschikbaar in de maat One Size en past daarmee bijna iedereen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Cowboyhoed Riet?

Voor meer informatie over Cowboyhoed Riet kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cowboyhoed Riet

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7154 mensen

Specificaties van Cowboyhoed Riet

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Cowboyhoed Riet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cowboyhoed Riet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.