Cowboyhoed Blauw/Roze

Cowboyhoed Blauw/Roze boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cowboyhoed Blauw/Roze.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak jouw cowboy of cowgirl outfit helemaal af met onze mooie blauwe of roze cowboyhoed! Of je nu naar carnaval gaat, een western themafeest hebt of gewoon een leuke outfit wilt voor een fotoshoot, onze cowboyhoeden zijn een geweldige aanvulling op jouw look.

Feestelijke cowboyhoed huur je bij de Partyspecialist!

Huur deze blauwe of roze cowboyhoed bij ons en maak jouw outfit helemaal af. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het reserveren van jouw hoed!

De cowboyhoeden zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Roze
  • Blauw
     

Inhuren of een optie plaatsen voor Cowboyhoed Blauw/Roze?

Voor meer informatie over Cowboyhoed Blauw/Roze kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cowboyhoed Blauw/Roze

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7238 mensen

Specificaties van Cowboyhoed Blauw/Roze

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Cowboyhoed Blauw/Roze

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cowboyhoed Blauw/Roze kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.