Hoofddoek Piraat

Hoofddoek Piraat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hoofddoek Piraat.

  • 1 dag : € 4,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met deze piraten hoofddoek maak je jouw piratenoutfit helemaal af! De zwarte bandana is bedrukt met witte doodshoofden, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De hoofddoek is perfect voor themafeesten, carnaval of een verkleedfeestje.

Piraten hoofddoek voor de echte piraat

Naast dat deze hoofddoek er gaaf uitziet, is hij ook nog eens praktisch. Het houdt namelijk je haar uit je gezicht en beschermt je tegen de zon op een warme dag. De hoofddoek is gemaakt van zacht materiaal en is comfortabel om te dragen. Je kunt de piraten hoofddoek combineren met andere piraten accessoires, zoals een ooglapje, een zwaard en een zwarte broek en shirt. Maar je kunt hem ook dragen bij een casual outfit om een stoere touch toe te voegen.

De echte piratenlook, Arrr matroos!

Of je nu een echte piraat wilt zijn of gewoon een stoere look wilt creëren, met deze piraten hoofddoek van de Partyspecialist zit je altijd goed!

 
Klik hier voor het Piraten kostuum.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hoofddoek Piraat?

Voor meer informatie over Hoofddoek Piraat kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hoofddoek Piraat

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5244 mensen

Specificaties van Hoofddoek Piraat

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Hoofddoek Piraat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hoofddoek Piraat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.