Rechterskap

Rechterskap boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rechterskap.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten hoeden, waaronder de imposante rechterskap. Wil je als rechter verkleed gaan voor een themafeest of carnaval? Dan mag deze hoed zeker niet ontbreken!

Rechterskap, word een echte rechter!

De rechterskap is gemaakt van zwarte stof en heeft een indrukwekkende uitstraling dankzij de hoge punt en brede randen. Deze hoed geeft je kostuum meteen een officiële en imponerende uitstraling en maakt je verkleedpartij helemaal compleet. Of je nu een feestje hebt met een juridisch thema, een rollenspel speelt of gewoon op zoek bent naar een opvallende hoed, bij de Partyspecialist ben je aan het juiste adres!

Leuke rechterskap voor als je als rechter verkleed gaat!

Maat: onesize.
 
Klik hier voor het advocaten kostuum.

Inhuren of een optie plaatsen voor Rechterskap?

Voor meer informatie over Rechterskap kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rechterskap

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5334 mensen

Specificaties van Rechterskap

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Rechterskap

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rechterskap kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.